Panairi Nderkombëtar Prishtina 2016

Si vazhdimesi e aktiviteteve te saj RAIL TRANS SH.P.K ishte pjese e Panairit Nderkombtar Prishtina 2016 panair ky qe organizohet nga Oda Ekonomike e Kosoves ne bashkpunim me institucione tjera. Panairi Prishtina 2016 filloi me date 20 Prill dhe pjese e tije ishin kompani qe kane ekspozuar produktet dhe sherbimet e tyre nga Kosova, Shqiperia, Maqedonia Mali I zi dhe Serbia. Qellimi I ketij panairi eshte promovimi i Kosoves tek investitoret e huaj te cilet nuk kan munguar edhe kete vit.

Read More