Str. Ish Fabrika e Amortizatoreve Terminali Doganor,
Hëne - Shtune : 08:00 - 16:00

Author page: backstageks

SAMITI HEKURUDHOR I BALLKANIT PERENDIMOR 2021

SAMITI HEKURUDHOR I BALLKANIT PERENDIMOR 2021

Samiti hekurudhor i Ballkanit Perendimor 2021 𝑹𝒂𝒊𝒍𝒕𝒓𝒂𝒏𝒔 𝑳.𝑳.𝑪 ishte pjesëmarrës në rolin e panelistit në Samitin Hekurudhor të Ballkanit Perëndimor 2021 në të cilin Samit u diskutuan politikat dhe projektet hekurudhore për Ballkanin Perëndimor. Çështjet e paraqitura në panelin e Operimeve Hekurudhore nga Z.Besim Asllani – Drejtor Ekzekutiv i Transportit Hekurudhor ishin këto: 1. Përkrahje financiare e balancuar – investimet…

Read more

PANAIRI NDERKOMBËTAR PRISHTINA 2016

PANAIRI NDERKOMBËTAR PRISHTINA 2016

Panairi Nderkombëtar Prishtina 2016 Si vazhdimesi e aktiviteteve te saj RAIL TRANS SH.P.K ishte pjese e Panairit Nderkombtar Prishtina 2016 panair ky qe organizohet nga Oda Ekonomike e Kosoves ne bashkpunim me institucione tjera. Panairi Prishtina 2016 filloi me date 20 Prill dhe pjese e tije ishin kompani qe kane ekspozuar produktet dhe sherbimet e tyre nga Kosova, Shqiperia, Maqedonia…

Read more