Str. Ish Fabrika e Amortizatoreve Terminali Doganor,
Hëne - Shtune : 08:00 - 16:00

Ballina

Bashkpunimi me

Rail Trans

Ndërkombëtare

Kompania Logjistike

Pavarësisht nëse keni nevojë për shpërndarje ose përmbushje, dërgim të përcaktuar të mallrave ose një zgjidhje të plotë të zinxhirit të furnizimit, ne jemi këtu për ju.

Rail Trans ofron një menu të zgjidhjeve të zinxhirit të furnizimit që mund të optimizojnë efektivitetin e promovimit të produktit tuaj dhe të zvogëlojnë koston e shpërndarjes tuaj. Ne e kuptojmë rëndësinë e shpërndarjes dhe zgjidhjeve të problemeve logjistike, andaj jemi fokusuar që këto shërbime të ofrohen me efikasitet të lartë.
0
Zyre në Europë
0
Punëtor
0
Vite Eksperiencë
Njoftohuni

Me shërbimet tona

Online dhe offline

Gjurmoni ngarkesën tuaj

Nëse keni nevojë për shpërndarje ose përmbushje, mallra të përcaktuara
transferimi, ose një zgjidhje të plotë të zinxhirit të furnizimit, Translogic
ju ofrojnë një zgjidhje të personalizuar të përshtatur për nevojat tuaja.
Ne e vlerësojmë besimin e klientëve tanë!

Trajtimi inovativ

Mbështetja e Klientit

Besueshmëria dhe përpikshmëria

Sigurimi i ngarkesave

SAMITI HEKURUDHOR I BALLKANIT PERËNDIMOR 2021
SAMITI HEKURUDHOR I BALLKANIT PERËNDIMOR 2021

Samiti hekurudhor i Ballkanit Perëndimor 2021 𝑹𝒂𝒊𝒍𝒕𝒓𝒂𝒏𝒔 𝑳.𝑳.𝑪 ishte pjesëmarrës në rolin e panelistit në Samitin Hekurudhor të Ballkanit Perëndimor 2021 në të cilin Samit u diskutuan politikat dhe projektet hekurudhore për Ballkanin Perëndimor. Çështjet e paraqitura në panelin e Operimeve Hekurudhore nga Z.Besim Asllani – Drejtor Ekzekutiv i Transportit Hekurudhor ishin këto: 1. Përkrahje financiare e balancuar – investimet…

PANAIRI NDËRKOMBËTAR PRISHTINA 2016
PANAIRI NDËRKOMBËTAR PRISHTINA 2016

Panairi Ndërkombëtar Prishtina 2016 Si vazhdimësi e aktiviteteve të saj, RAIL TRANS SH.P.K ishte pjesë e Panairit Ndërkombëtar Prishtina 2016, panair ky që organizohet nga Oda Ekonomike e Kosovës në bashkëpunim me institucione tjera. Panairi Prishtina 2016 filloi me datë 20 Prill dhe pjesë e tij ishin kompani që kanë ekspozuar produktet dhe shërbimet e tyre nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia…

KËRKESË PËR OFERTË

TË GJITHA FUSHAT DUHET TË PLOTËSOHEN
  Prishtinë
  Mobile: +383 44 688 421
  Email: info@railtrans.biz
  Porti Detar Durrës
  Telefoni: +355 69 406 9624
  Email: albania@railtrans.biz