Str. Ish Fabrika e Amortizatoreve Terminali Doganor,
Hëne - Shtune : 08:00 - 16:00

Shërbimet

                                    Trajtimi inovativ

                                Mbështetja e Klientit

                      Besueshmëria dhe përpikëria

Sigurimi i ngarkesave

ONLINE DHE OFFLINE

Gjurmoni ngarkesën tuaj

Nëse keni nevojë për shpërndarje ose përmbushje, mallra të përcaktuara
transferimi, ose një zgjidhje e plotë e zinxhirit të furnizimit, Translogic mund
ju ofrojnë një zgjidhje të personalizuar të përshtatur për nevojat tuaja.
Ne e vlerësojmë besimin e klientëve tanë!
Punoni me më të mirët!

Rail Trans

Na kontaktoni