Str. Ish Fabrika e Amortizatoreve Terminali Doganor,
Hëne - Shtune : 08:00 - 16:00

STAFI

Besim Asllani

Besim Asllani
CFO DREJTOR FINANCIAR / DREJTOR EKZEKUTIV HEKURUDHORË
Besir Çmega

Enes Dervisholli

Enes Dervisholli
AGJENT I SHITJES
Hajdin Asllani

Hajdin Asllani
FINANCA - ZYRTAR FINANCIAR - FINANCA & KONTABILITET
Remzi Isma

Remzi Isma
MENAXHER I FINANCAVE
Sead Latifi

Sead Latifi
MENAXHER I SHITJES DHE I MARKETINGUT

Kontejner Detar

Mirjena Sahiti

Mirjena Sahiti
MENAGJERE E NJËSIS TRANSPORT I KONTENJERËVE DETAR
Mirjeta Kaqiu

Mirjeta Kaqiu
OPERATORE E LOGJISTIKES - NJËSIA E BIZNESIT - TRANSPORT DETAR - FCL

Kontejner Rrugor

Saranda Latifi

Saranda Latifi
MENAGJERE E NJËSISË SË BIZNESIT - TRANSPORT RRUGOR I KONTENJERËVE - FCL
Sejdi Fazliu

Sejdi Fazliu
OPERATOR I LOGJISTIKËS - NJËSIA E BIZNESIT - TRANSPORT RRUGOR I KONTENJERËVE - FCL

Dërgesa Parciale

Amina Bugari

Amina Bugari
MENAGJERE E NJËSISË SË BIZNESIT TRANSPORT PARCIAL, LTL / LCL/ AIR
Ermina Topanica Morina

Ermina Topanica Morina
NJËSIA E BIZNESIT - DËRGESA PARCIALE LTC / LCL / AIR
Lulzim Bela

Lulzim Bela
NJËSIA E BIZNESIT - DËRGESA PARCIALE LTC / LCL / AIR

Kamion i plotë

Blende Tahiri

Blende Tahiri
OPERATORE E LOGJISTIKES - NJËSIA E BIZNESIT - TRANSPORT RRUGOR - KAMION I PLOTË - FTL

Agjension Doganor

Albina Obërtica Dragaj

Albina Obërtica Dragaj
AGJENTE DOGANORE - NJËSIA E BIZNESIT - AGJENSION DOGANOR
Edonis Thaqi

Edonis Thaqi
AGJENT DOGANORE - NJËSIA E BIZNESIT - AGJENSION DOGANOR
Egzon Bytyqi

Egzon Bytyqi
AGJENT DOGANORE - NJËSIA E BIZNESIT - AGJENSION DOGANOR
Fjona Llumnica

Fjona Llumnica
AGJENTE DOGANORE - NJËSIA E BIZNESIT - AGJENSION DOGANOR

Depo Publike Doganore

Idriz Kastrati

Idriz Kastrati
MENAGJER - NJËSIA E BIZNESIT - DEPO PUBLIKE DOGANORE

Transporti Hekurudhor

Besim Asllani

Besim Asllani
CFO DREJTOR FINANCIAR / DREJTOR EKZEKUTIV HEKURUDHORË
Stafi mbi 80 puntor
Zyre në Kosovë Zyra kryesore në Prishtinë, Zyra për shpedicion në terminal Devolli dhe, Zyra për shpedicion në terminal të Prizrenit
Zyre në Shqipëri Durrës port, Shqipëri
Magazine Depo doganore Publike me,hapsirë,1500m2, në Prishtinë
Kompanitë Railtrans LLC-Kosovë , Railtrans Albania LLC- Shqipëri
Flota e kamionëve Kapaciteti prej 50 kamionëve për kontejner dhe, Kapacieteti prej 10 kamionëve, me ceradë dhe mbi 80 nënkontraktorë
Flota e lokomotivave Aktualisht janë 2 lokomotivat diesel.