Str. Ish Fabrika e Amortizatoreve Terminali Doganor,
Hëne - Shtune : 08:00 - 16:00

Tag: PANAIRI NDERKOMBËTAR PRISHTINA

PANAIRI NDËRKOMBËTAR PRISHTINA 2016

PANAIRI NDËRKOMBËTAR PRISHTINA 2016

Panairi Ndërkombëtar Prishtina 2016 Si vazhdimësi e aktiviteteve të saj, RAIL TRANS SH.P.K ishte pjesë e Panairit Ndërkombëtar Prishtina 2016, panair ky që organizohet nga Oda Ekonomike e Kosovës në bashkëpunim me institucione tjera. Panairi Prishtina 2016 filloi me datë 20 Prill dhe pjesë e tij ishin kompani që kanë ekspozuar produktet dhe shërbimet e tyre nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia…

Read more