Str. Ish Fabrika e Amortizatoreve Terminali Doganor,
Hëne - Shtune : 08:00 - 16:00

All Posts

SAMITI HEKURUDHOR I BALLKANIT PERËNDIMOR 2021

SAMITI HEKURUDHOR I BALLKANIT PERËNDIMOR 2021

Samiti hekurudhor i Ballkanit Perëndimor 2021 𝑹𝒂𝒊𝒍𝒕𝒓𝒂𝒏𝒔 𝑳.𝑳.𝑪 ishte pjesëmarrës në rolin e panelistit në Samitin Hekurudhor të Ballkanit Perëndimor 2021 në të cilin Samit u diskutuan politikat dhe projektet hekurudhore për Ballkanin Perëndimor. Çështjet e paraqitura në panelin e Operimeve Hekurudhore nga Z.Besim Asllani – Drejtor Ekzekutiv i Transportit Hekurudhor ishin këto: 1. Përkrahje financiare e balancuar – investimet…

Read more

PANAIRI NDËRKOMBËTAR PRISHTINA 2016

PANAIRI NDËRKOMBËTAR PRISHTINA 2016

Panairi Ndërkombëtar Prishtina 2016 Si vazhdimësi e aktiviteteve të saj, RAIL TRANS SH.P.K ishte pjesë e Panairit Ndërkombëtar Prishtina 2016, panair ky që organizohet nga Oda Ekonomike e Kosovës në bashkëpunim me institucione tjera. Panairi Prishtina 2016 filloi me datë 20 Prill dhe pjesë e tij ishin kompani që kanë ekspozuar produktet dhe shërbimet e tyre nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia…

Read more