TRANSPORTI I KONTEJNERËVE

TRANSPORTI RRUGOR

OPERATOR HEKURUDHOR

TRANSPORT MULTI-MODAL

SHËRBIMET TONA

Dëshironi të mësoni më shumë rreth transportit nga RailTrans ?

PËR NE

Railtrans Sh.p.k është themeluar në Maj te vitit 2008  me pronësi 100% private e krijuar me qëllim kryesor të saj të ofroj shërbime logjistike të transportit ndërkombëtar të mallrave.

Filllimisht e orientuar në organizimin e transportit hekurudhor të mallrave, por me kohë është zgjeruar në të gjitha format e transportit duke arritur të ofrojë paket të plotë të shërbimeve logjisitike dhe transportuese.

Veprimtaria e kompanisë sonë është e drejtuar në disa fusha biznesi në mënyrë që të shfrytëzoj sa më mirë kapacitetet që posedojmë dhe të plotësojmë kërkesat e tregut në këto fusha:

  • Biznesi i transportit rrugor të mallrave me kontejner i cili është i orientuar drejt ndërmarrjeve të vogla-mesme ;
  • Biznesi i transportit rrugor të mallrave me kamion klasik i cili është i orientuar drejt ndërmarrjeve të vogla-mesme
  • Biznesi i transportit hekurudhor të mallrave i cili është i orientuar drejt industrisë së rëndë dhe minierave, si dhe drejt bizneseve tjera prodhuese dhe tregtare në përgjithësi.
  • Biznesi i transportit detar të mallrave me kontejner i cili është i orientuar drejt ndërmarrjeve të vogla-mesme
  • Biznesi i transportit ajror të mallrave i cili është i orientuar drejt ndërmarrjeve të vogla.

KLIENTET TANË

Paradiso
EuroGoma
Feronikeli
TecnoMarket
Alba Qeramika
Xharra
Devolli
Agimi Company
Union
TecnoMarket
Union Ceramica
Elita
0
Zyre në Europe
00
Punëtor
00
Vite Eksperiencë